Tävling!

av Martin den april 8, 2010

David & Martin

Tävling: Skapa en engagerande annons för David & Martin.

Använd dig av vårt och/eller Unicefs material för att skapa en annons för David & Martins insamling för varenda unge. Målet med annonsen är att få folk att skänka pengar via sms samt uppmärksamma vår kampanj på internet.

Vinnande bidrag kommer att tryckas som t-shirt samt användas i kampanjen. Vinnaren blir självklart en stolt ägare av sin egen t-shirt!

Annonsen skall innehålla följande:
-David & Martin-loggan (med internetadressen davidochmartin.se)
-Etiketten ”Kämpa för varenda unge”
-Texten ”Skicka KÄMPA DM till 72 900″
-Information om att kostnaden för att skicka sms är 50kr/st
-Valfritt material från vårt och/eller Unicefs Flickr-konto
Om ni väljer att inkludera övrigt material måste ni ha fulla rättigheter att använda detta.
Vi kommer lägga till ditt namn på annonsen. Vill du inte att ditt namn trycks var vänlig att kontakta oss.

För att deltaga, publicera bilden på David & Martins fansida på Facebook. Kopiera och klistra in följande text i bildinformationsrutan:

Detta är mitt bidrag till David & Martins annonstävling. Materialet som används är hämtat från flickr.com/photos/unicefsverige samt flickr.com/photos/davidochmartin på Flickr.

Har ni använt annat material kan ni även nämna detta. Det bidrag som har flest ”Gilla/Likes” klockan 12.00 måndagen den 19 april vinner tävlingen. Lycka till!

Annonsen får inte vara stötande. Vi förbehåller oss även rätten att utesluta bidrag från tävlingen om vi anser att de inte följer reglerna eller på annat sätt bedöms som olämpliga att deltaga. Juryns beslut är enhälligt och kan inte överklagas.

Tips! Ju fortare du får upp ditt bidrag desto fler hinner se den och rösta. Här är länk till Facebookeventet. Har du frågor är det bara att kontakta oss på davidochmartin@gmail.com

Lämna en kommentar

{ 2 trackbacks }

Föregående post:

Nästa post: